Robb Report- Eylül 2015

Begüm By Begüm0 Comments1 min read26 views

Robb Report’un Eylül sayısında erkekler için bu sonbahar ve kışın gözlük trendlerini anlattım.

Makaleden Ufak Bir Alıntı:

“…………………..2015 sonbahar kış sezonu için öne çıkan trendlerden bir tanesi ise “vintage” gözlükler. Özellikle 1960’lar ve 1970’lerin gözlük çerçevelerinin eko edildiği bu retro yaklaşımda, kanıksanmış modeller markaların ellerinde yeniden yorumlanıyor.

robbreport-eylul2“Vintage” temasını işleyen markaların başını çeken isim ise Persol. Dünyanın ilk güneş gözlüğünü üretmiş olmanın haklı gururunu yaşayan firma, el yapımı ürünleri ile beğeni topluyor. Markanın müdavimleri arasında George Clooney ve Robert Downey Junior gibi isimler var. Persol’ün “Vintage Celebration” şeklinde isimlendirdiği koleksiyonunda, markaya ait ikonik modellerin doğanın gücünden ilham alan dört zıt element rengiyle tekrar yorumlandığını görüyoruz. Bu koleksiyon ile zamansız Persol gözlükleri, sonbaharın dokusuna harika uyum sağlıyor.

Vintage güneş gözlüklerinde ağırlıklı olarak yuvarlak çerçeve formları tercih ediliyor. Kıvrımlı hatlara retro yorumlar getirmekte usta, yüzde yüz İtalyan üretimi L.G.R. ise vintage konusunda öne çıkan bir diğer marka. Zira L.G.R.’nin gözlük saplarında kullandığı deri ve metal kapama detayı, retro görünümden hoşlanan erkekler için birebir. ………………………”

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.