Robb Report- Mayıs 2016

Begüm By Begüm0 Comments3 min read14 views

Erkekler için yaz stil dosyası Mayıs Robb Report sayfaları arasında…

Yazılardan Ufak Bir Alıntı:

Üçüncü Dalga

Fendi’nin uzatmalı kreatif direktörü, nam-ı diğer stil sihirbazı Karl Lagerfeld ellerinde şekillenen aksesuarlar bu sezona da damga vurmaya devam ediyor. Zira erkek ürünlerinde yoğun aksesuar kullanımı uzun zamandır yükselmekte olan bir trend. Fendi ise Lagerfeld’den aldığı ilham ile trendleri daima bir parça yukarıya taşıyor ve en sıra dışı ürünleri dahi bu gruba layıkıyla dahil ediyor. İtalyan moda evinin bu anlamda son yarattığı ürün ise çanta kayışları. Kayışların iç ve dış kısmında kullanılan kontrastı yüksek cesur renkler ile kaliteli işçilik Fendi’nin marka kimliğine yakışır cinsten. Çanta kayışları Fendi’nin çanta modelleriyle kombinlenebildiği gibi tek başına alınıp farklı marka çantalarla da kullanılabiliyor. Fonksiyonelliğe önem veren stil sahipleri erkeklerin tercihi olan bu yepyeni ürüne, isteğe göre, isimlerinin baş harfleri de işlenebiliyor. Fendi erkek ürünleri İstanbul Zorlu Center’daki Beymen’de satışa sunuluyor.

 

Espadril Modası

Mevsimin yaza dönmesi ile farklılaşan ürünlerin başında ayakkabılar gelir. Farklı renk ve doku tercihlerinin ön plana çıktığı yaz ayakkabılarında bu sezon en gözde olan modellerden biri ise şüphesiz espadriller. Stefano Ricci’nin güçlü lüks anlayışı içerisinde, detaylara azami önem gösterilerek tasarlanan bu özel espadriller materyal seçimi ile de fark yaratıyor. Zira Ricci’nin espadrillerinde Nil nehri krokodillerinin derisi tercih ediliyor. Bahardan yaza uzanan dönemde konfor ile şıklığı tek bir parçada arayanların yatırım tercihi olarak öne çıkan bu ürün, geniş kullanım seçenekleri ile de göz dolduruyor. İstanbul’daki mağazasında beyaz ve lacivert tonlarında satışa sunulan espadriller ayrıca özel sipariş dahilinde istenilen renkte de hazırlanabiliyor.

 

Sıra Dışı Tercih

Bazı markalar sadece rafine bir lüks zevkine sahip olanların radarına takılır, tıpkı kusursuz erkek koleksiyonlarının mucidi Hettabretz gibi. İtalyan marka bünyesinde 1960 senesinden beri şekillen parçalar el işçiliği ve kaliteye gösterilen önem ile dünyanın her yerinde hak ettiği ilgiyi görüyor. İstanbul Nişantaşı’nda konumlanan Classico mağazasında satışa sunulan Hettabretz ürünleri arasında bu sezon öne çıkanlardan bir tanesi ise baharlık montlar. Apolet kısmında kuzu derisinin kullanıldığı, en yüksek kalite keten dokuması ile şekillenen montlarda denim mavi ve hardal sarısı gibi sıra dışı renk tercihleri dikkat çekiyor. Montun bitiş kısmında ise bu sezonun en popüler dokunuşlarından birisi olan lastik detayı damgasını vuruyor. Üstelik montların apoletleri krokodil derisi ile detaylandırılmış tamamen deriden oluşan alternatifleri de satışa sunulan seçenekler arasında. Hettabretz montlar çizgi dışına çıkmaktan hoşlanan lüks tutkunlarına göz kırpıyor.

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.