Time Out- Mart 2016

Begüm By Begüm0 Comments1 min read23 views

Bu ay en sevdiğim Türk girişimlerinden birini kaleme aldım. Happy-Nes’in kurucuları da markanın kendisi gibi renkli, samimi ve eğlenceli!

Makaleden Ufak Bir Alıntı:

“……………… Happy-Nes, seyahat ve spordan aldığı ilhamla yelkenlerini dolduran taptaze bir marka. Zira şimdi evli olan çiftin yollarını kesiştiren de Kite Board olmuş. Gezi tutkunu ikili 2013 senesinde tanıştıktan sonra Zanzibar ve Filipinler’de aylarca kalmış. Zanzibar’daki yerlilerin dediği gibi “pole pole” (yavaş yavaş) tadındaki yaşam stiline uyum sağlarken oradaki acelesiz, renkli, zengin kültürün içinde yoğrulmuşlar. Zaten Happy-Nes’e ait tüm ürünlerin merkezinde de bu ülkelerden yansıyan sıcacık bir renk cümbüşü var.

2014 yazında hayatımıza giren marka şarj kablosu ve kulaklık gibi herkesin günlük hayatının parçası olan bir örnek ürünleri eğlenceli ve kişisel hale getiriyor. Yurtdışında da birçok farklı destinasyona satış yapan Happy-Nes, gelirinin bir kısmını düzenli olarak Koruncuk Vakfı’na bağışlıyor. Tamamının el işçiliği ile tasarlandığı parçalar sevdiğiniz birinin veya kendi hayatınızın günlük mutluluk kaynağı olmaya en büyük aday. Tıpkı markanın isminde saklı olduğu gibi… Happy-Nes kutularının içinde bir doz mutluluk var. 

……….”

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.