Robb Report- Şubat 2016

Begüm By Begüm0 Comments1 min read26 views

Robb Report’un bu ayki sayısında ünlü İtalyan markası Berluti’nin 120.yıl şerefine yayımladığı kitabı anlattım: Berluti At Their Feet!

Makaleden Ufak Bir Alıntı:

“Berluti 1895 senesinden beri stil sahibi erkekleri giydiriyor. Ünlü İtalyan marka ayakkabı ile başlayan kalite yolculuğunu 120 yıl içerisinde farklı kulvarlara da taşıdı. Dış giyimden deri odaklı aksesuarlara, takım elbiseden günlük kreasyonlara kadar oldukça kapsamlı bir spektrumda erkekleri maskülen şıklık ile buluşturdu. Berluti içine sayısız başarı sığdırarak tamamladığı 120 yılı onurlandırmak için ise odak noktasını tekrar markasının yapıtaşına çevirdi; ikonik ayakkabılarına.

………………

Andy Warhol’dan Frank Sinatra’ya, Roman Polanski’den Yves Saint Laurent’e, Robert De Niro’dan Marcel Proust’a sanat, müzik ve sinema dünyasından 26 ünlü ismin tercihleri Berluti: At Their Feet’in sayfalarına taşınıyor. Kitapta bu kişilerin yönlendirmeleri doğrultusunda özel olarak tasarlanan ayakkabılara ait detaylara yer verilirken, ayakkabı fotoğraflarına elle yazılmış yorumlar ve illüstrasyonlar eşlik ediyor. Kitapta ayrıca markanın Paris’teki tarihi atölyesinde özel yapım ayakkabıların tabi tutulduğu hazırlanış süreçlerine dair bilgiler bulmak da mümkün. …………..”

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.