Özel Üretim’in Böylesi!

Begüm By Begüm0 Comments2 min read18 views

Christian Louboutin’in ürün yelpazesine ojeyi katarak kozmetik dünyasına adım atışına daha önce değinmiştim. Şimdi ise piyasaya taptaze çıkarttığı, özel üretim ojeden bahsetme zamanı.

‘Starlight’ isimli ojenin şişesi 1.800 Strass kristalin tek tek, el emeği üzerine işlenmesiyle süslenmiş. Görüntüsü daha çok bir sanat eserini andırıyor. Üstelik taşlarla bezeli şişe tasarımı, bu süsleme detayını ürünlerinde oldukça sık kullanan Christian Louboutin’in marka kimliğiyle de çok akıllıca örtüşüyor. christian-louboutin-stilettoOjenin fırçası ise bir dokunuşta tam ihtiyacınız kadar olan ojeyi alıp tırnağınıza taşımak üzere tasarlanmış.

Louboutin kırmızısı Starlight, tırnakları renklendirmeyi olabilecek en lüks seviyeye taşıyor. Öyle ki bu oje sürüp dışarıya çıkmak için değil, ‘hip’ bir restoranda özel kutusundan çıkartıp pırıltılı şişesini açarak zarif dokunuşlarla herkesin gözü önünde kullanmak için yaratılmış gibi. Yani, bu üründe sadece yaratacağı sonuç değil oje sürmenin tüm süreci düşünülmüş. Ojenin sırf tırnaklardaki duruşu değil, sürülüşü, şişesi, kutusu da göz önünde olmayı hakkediyor.

Bu benzersiz tasarımın fiyatı ise yaklaşık $700. Bir şişe oje için gelmiş geçmiş en yüksek fiyatı ödedikten sonra ise, yukarıda belirttiğim deneyimi es geçip ojeye el sürmeye dahi kıyamayabilirsiniz. Şişeyi parfümlerinizin yayında bir mücevher gibi ebediyete kadar sergilemek de bir seçenek.

Christian Louboutin’in bu özel üretim oje ile sürümden kazanmasını, bu ürünün firma cirosuna müthiş katkılar yapmasını elbette beklemiyoruz. Bu, Louboutin dünyasından çıkan bir kozmetiğin sanatla ve lüksle nasıl harmanlanacağının en canlı göstergesi. Bu, markanın imajına yaptığı bir yatırım. Sürdüğünüz oje bozulmadan en fazla kaç gün dayanıyor? 5-6?? İşte bu, oje sürmek kadar, kısa süreli bir deneyimin bile lüks dünyasına nasıl entegre olabileceğinin öncü bir örneği.

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.