TimeOut- Temmuz 2017

Begüm By Begüm0 Comments2 min read12 views

Arnavutköy’de ufacık tefecik, içi dolu el emeği çantacık bir dükkan! Çuval’ın hikayesini TimeOut Temmuz sayısında anlattım.

Makaleden Ufak Bir Alıntı:

“Bazı markalar kendi yolunu kendi çizer. Doğumu, gelişmesi ve hatta kitleler tarafından takdir edilmesi, sanki kendiliğinden olmuş hissi verir insana. Büyüyüp gelişmek onun mayasında varmış, başka türlüsü düşünülemezmiş gibi… Ayşe Özgüneş’in yarattığı Arnavutköy’deki Çuval da tam böyle bir marka.

……..

Başlangıçta çuvaldan tasarlanan ürünler, bu materyalin dokusunun çok sert olması nedeniyle yerini kanvas ve deri gibi alternatiflere bırakmış. Deri konusunda tercihleri vejetal deriden yana. Normal deriden daha kalın ve daha sağlam olan vejetal deri kullanıldıkça yumuşuyor. “Yaşanmışlığı seven, kullanıldıkça tonu değişen bir deri türü,” diyor.

Ayşe yeni materyaller kullanmayı, model denemeleri yapmayı ve renk çeşitliliğini seven Ayşe “Tasarladığımız modellerin sayısı 12’yi bulmuştur,” derken gözümüz yaz sezonu için tasarladıkları plaj çantalarına takılıyor. Neon renklerin sıra dışı materyallerle yorumlandığı bu çantalar plajların dışına taşıp yazın her an size eşlik etmeyi hak ediyor. Takipçileri arasında İstanbul’da yaşayan Fransız, İtalyan ve İspanyolların da bulunduğu Çuval her ay mağazasında bir markayı ağırlıyor. …………”

Makalenin tümünü okumak için buraya tıklamanız yeterli.

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.