TimeOut- Haziran 2016

Begüm By Begüm0 Comments1 min read12 views

Yüzde %100 doğal kumaşları zengin desenlere bezeyip harikalar yaratan TAKA markasının kurucusu, doğum yeri olan İzmir’in tüm renklerini tasarımlarıyla dünyaya yansıtan, ürünleri 40’a yakın ülkede satışa sunulan, kite sörf tutkunu Tania Eskinazi’den bu yaza dair stil önerilerine kulak verin.

Makaleden Ufak Bir Alıntı:

“Peki ya Plaj Modası

Bu yaz kumların üzerinde, havuzların kenarında en çok tercih edilecek parçalardan biri kesinlikle incecik pantolonlar. Bol kesimli tiril tiril pantolonlar hem rahat etmek hem de zahmetsizce şık görünmek için ideal. Üstelik, alt-üst birörnek giyinmenin ‘in’ olduğu moda dünyasından plaj giyimi de elbette nasibini alıyor. Pantolon ve üstlerde aynı desenlerin kombinleri yapılabildiği gibi, mix & match tadında uyarlamalara yönelmek de mümkün.

Günün Devamı İçin

Yaz demek rahatlık, kolaylık, elbiselerin içinde özgürlük demek! Tania bu sene incecik kotondan dokunan desenli mini elbiseler ve jumper adı verilen küçük şort tulumların seyahat etmesi en pratik parçalar olarak öne çıkacağını belirtiyor. Az yer kaplayan, kolay buruşmayan ve günden geceye sizi taşıyabilecek bu tasarımlar kesinlikle yazın vazgeçilmezleri olmaya aday. Hatta plaj kullanımı için aldığınız pantolon bile üzerine desenli şık bir ipek bluz ile kombinlenerek akşam yemeğinde size eşlik eder hale gelebilir.”

 

What do you think?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Comments Yet.